Solpaneler

Installera solpaneler

Hur man installerar solpaneler på låglutande bitumentak

Vill du installera solpaneler på ditt låglutande bitumentak? Med vårt infästningssystem är det enkelt, snabbt och säkert. Våra system är utformade för att hålla i många år och garanterar att dina solpaneler levererar maximal energieffektivitet.

 1. Snabb installation: Vårt system är utformat för att installeras snabbt och effektivt, vilket sparar både tid och arbetskraft.
   

 2. Kostnadseffektivt: Med vårt kostnadseffektiva system kan du maximera din investering och få ut mesta möjliga av din solcellsanläggning.
   

 3. Storpack för enkelt inköp: Vi erbjuder storpack med 50 till 100 enheter per förpackning för att förenkla och effektivisera dina inköp.
   

 4. Sortiment: Vårt sortiment består av noga utvalda artiklar, vilket gör det enklare att välja och använda rätt produkter för din installation.
   

 5. Minsta tätskiktslappen: Med den minsta tätskiktslappen på marknaden (670x670mm) garanterar vi minimalt avfall och maximal tätskiktseffektivitet.
   

 6. Pallförpackning: Tätskiktslappar levereras om 50 enheter per pall för att underlätta hantering och logistik.
   

 7. Tätskiktsgarantier: Vårt system uppfyller standarden från Tätskiktsgarantier och ger dig trygghet och förtroende för din installation.
   

 8. Systemtestad: Alla våra produkter är testade och beprövade, inklusive infästningsplattan och tätskiktet, för att säkerställa högsta kvalitet.
   

 9. Exklusivt för solpaneler: Vårt system är specialdesignat och endast avsett för användning med solpaneler, vilket ger optimal prestanda och hållbarhet för din anläggning.

På våra produktsidor hittar du projekteringsvägledning för infästningar av solpaneler. 

Solpaneler_plupp.jpg

Systemöversikt Nordic Waterproofing Solar

 1. Tätskiktsmatta Trebolit Elastolit (1-Lag) alt. Duolit (2-Lag)
 2. Intäckningskrage Solar IK50 av YEP 3500 500x500 mm
 3. Infästningsplatta Solar IP360 mekaniskt förankrad i underlaget
 4. Kabelgenomföring med perforerad fläns
 5. Lapp av tätskikt Solar TL67 0,67x0,67 m 

Kontakta oss

Håkan Saxfeldt
Håkan Saxfeldt
Taktekniker
Jonas Haglund
Jonas Haglund
Projekttekniker